Designorienterad hattlampa från OYOY nu tillgänglig som bärbar

den 15 juli 2024
Designorienterad hattlampa från OYOY nu tillgänglig som bärbar
Lampserien "Hatto" är en favorit bland alla designälskare eftersom den genom sin strama design ger en stilren och vacker estetik samtidigt som den berikar rummet med behaglig belysning. Serien omfattar både pendel- och bordslampor och kännetecknas framför allt av den breda skärmen, som också har gett namn åt serien och som efterliknar den karakteristiska formen på japanska stråhattar.

Bordslamporna har en kompakt, cylindrisk bas som ger dem ett svampliknande och organiskt utseende, och alla har en avmättad färg med en matt glans som ger en elegant kontrapunkt till moderna och minimalistiska inredningsstilar. Skärmen skickar ljuset nedåt i en direkt downlight, som kastar en vacker ring runt lampan och framhäver den vackra designen ännu mer. Den här typen av accentlampa är perfekt för att komplettera den övergripande belysningen i rummet, oavsett om det är vardagsrummet eller sovrummet. Som grädde på moset är lampan försedd med fina mässingsdetaljer som förfinar lampans estetiska värde och ger den en tidlös touch som vackert kompletterar det moderna och detaljreducerade formspråket.

Nu finns dock den vackra lampan även i en trådlös version med inbyggd LED-ljuskälla och batteri, så att du kan njuta av lampans ljus i vilket rum som helst i ditt hem. Den inbyggda dimmerfunktionen gör att du kan justera ljusets intensitet i tre nivåer, så att du alltid har rätt ljus för alla rum, alla tider och alla tillfällen.

De bärbara bordslamporna finns i fyra vackra färgvarianter, som du kan hitta med alla de andra fantastiska modellerna i Hatto-serien från OYOY här.