Ge mångsidig belysning och elegant design till varje rum med Metropole Deluxe vägglampa från Halo Design

den 18 juli 2024
Ge mångsidig belysning och elegant design till varje rum med Metropole Deluxe vägglampa från Halo Design
Den begåvade formgivaren kännetecknas av sin förmåga att skapa en uttrycksfull lampdesign med få, noggrant utvalda detaljer. En design som med stilren enkelhet och minimalistisk precision lyckas tillföra personlighet och karaktär till inredningen. En design som verkar enkel men som ändå fångar ögat och lämnar ett bestående intryck. Det är dessa egenskaper som kännetecknar den moderna lampserien Metropole, formgiven av den självlärde danske designern Michael Waltersdorff, som grundade belysningsföretaget Halo Design 1994, endast 18 år gammal. Sedan Halo Design grundades har Waltersdorff arbetat outtröttligt med att skapa vackra belysningsmodeller med ett modernt uttryck och skandinavisk minimalism som förebild. Om du är nyfiken på Waltersdorffs andra skapelser kan du hitta dem här.

Skandinavisk minimalism är ett kännetecken för Metropole-serien som, precis som namnet antyder, är mycket modern och urban i sin design. Lamporna kännetecknas av ett neutralt färgschema och en asymmetrisk skärm som sprider ut sig något på den sida som vetter mot rummet för optimal ljusfördelning. Om du vill se alla lampor i serien kan du hitta dem här.

Vägglamporna i Metropole-serien sticker ut med sina vridna ramar som ger en vacker twist till den ikoniska designen. Både ramen och skärmen kan vinklas för att justera ljusriktningen med stor precision, vilket gör Metropole Deluxe Wall Light till den perfekta läslampan. Skärmen kan också lutas mot väggen för harmonisk, indirekt accentbelysning. Vägglampan finns i tre olika storlekar så att du har en lampa som passar alla rum, allt i en modern svart finish som gör lampan lätt att integrera i rummets inredning.

Se Metropole Deluxe vägglampa i alla versioner här.