Anoli från danska Nuura nu även tillgänglig som enstaka pendel

den 5 augusti 2024
Anoli från danska Nuura nu även tillgänglig som enstaka pendel
En regnig septemberdag väcktes kreativiteten hos Sofie Refer, som designade lampkollektionen Anoli. Varje lampa i kollektionen utstrålar lugn och fångar naturens skönhet, där varje detalj är ett bevis på gott hantverk och noggrant utvalda material. Anoli-serien omfattar ett brett utbud av lampor i flera typer och olika konstellationer. Lampan finns både som pendel och som spotlight för tak och vägg i flera varianter och ett vackert urval av färger. Gemensamt för dem alla är den distinkta, designorienterade droppformen, som ger Anoli dess unika uttryck och höga igenkänningsvärde.

Nu har en ny Anoli-lampa dykt upp som ett vackert komplement till de andra lamporna och ett välkommet tillskott till serien: Anoli Pendant. Denna vackra singelpendel framhäver den karakteristiska droppformen på skärmen genom att låta den hänga vertikalt, vilket gör att det organiska designkonceptet framträder i rummet. Pendeln finns i två vackra färgvarianter, en i monokrom svart för ett modernt och exklusivt utseende, och den andra i vitt med gyllene detaljer för en elegant och klassisk touch. Färgschemat följer de andra lamporna i serien så att de enkelt kan kombineras för att skapa ett vackert och sammanhängande belysningskoncept i alla interiörer.

Precis som de andra lamporna i Anoli-serien kännetecknas pendellampan av ett riktat men bländfritt sken som kan användas både för att lyfta fram specifika delar av rummet och för att komplettera den övergripande belysningen. Montera lampan över ett litet bord, över bänken eller vid köksön, gärna i kombination med de andra vackra Anoli-lamporna. Du hittar pendellampan tillsammans med resten av Anoli-kollektionen här!