Mångsidig lampserie där både form och funktionalitet är helt rätt

den 12 augusti 2024
Mångsidig lampserie där både form och funktionalitet är helt rätt
Med den nya lampserien Diva har danska DybergLarsen överträffat sig själva när det gäller att kombinera praktiska och estetiska överväganden i en vacker design som passar i alla rum. Kollektionen består av vägglampor och bordslampor, både konventionella och sladdlösa, och finns i två vackra färgvarianter. Den ena har en ram med svart färgbeläggning som ger lampan en universellt smickrande svartvit färgskala och ett elegant utseende, medan den andra har en blank mässingsfinish som i kombination med det matta opalglaset ger den en touch av klassisk elegans. Alla lamptyper och färgvarianter har dock samma vackra opalglasskärm och kännetecknas av samma solida form och vackra runda mönster på ytan. Glaset är munblåst och därför kan det förekomma individuella variationer i glasets tjocklek, vilket märks när du tänder lampan. Skärmen i opalglas ger en otroligt mjuk och helt jämn belysning. När lampan är tänd lyser hela skärmen upp i ett vackert sken som är särskilt lämpligt som accentbelysning eller bakgrundsbelysning för att komplettera den övergripande belysningen i rummet.

Vägglamporna och de vanliga bordslamporna är lämpliga för en LED-lampa med G9-sockel och en gratis glödlampa ingår i leveransen.

De trådlösa modellerna har en inbyggd LED-modul och ett uppladdningsbart batteri. En USB-kabel medföljer för att ladda lampan. En full laddning tar fyra timmar och lampan kan lysa i minst sex timmar mellan laddningarna, beroende på vald ljusinställning. Den trådlösa bordslampan har också en smart touch-funktion som gör det enkelt att tända och släcka lampan och som även gör det möjligt att justera ljusstyrkan. Lampan har totalt tre olika inställningar, så att du alltid har rätt belysning för varje tid och varje tillfälle. Du kan hitta hela den vackra lampserien här.