Vackra designervaser för att försköna din inredning - Kolla in Kartells nya Okra-kollektion här!

den 15 augusti 2024
Vackra designervaser för att försköna din inredning - Kolla in Kartells nya Okra-kollektion här!
Sedan starten 1949 har den italienska designgruppen Kartell stått bakom en mängd vackra inredningsdetaljer - lampor såväl som hemtillbehör. Kartell har arbetat med ett antal designkändisar som Paolo Rizzatto och Philippe Starck och specialiserar sig på plast som ett medium för att skapa innovativa applikationer för modern inredning och livsstil. Kartells nya serie vaser, Okra, präglas av samma idé och är därför tillverkad av 100% återvunnen plast. Här har hållbarhet, återvinning och optimal användning av de resurser som finns tillgängliga för oss varit grunden för den vackra designen som manifesterar sig i en estetisk samling av små och stora vaser i en mängd vackra färger.

Okra-serien är framtagen av den spanska designern Patricia Urquiola för den italienska designtillverkaren Kartell. Urquiola studerade arkitektur och design vid Universidad Politécnica de Madrid och tog examen vid Politecnico di Milano, där hon studerade under den italienske designmästaren Achille Castiglioni. Sedan dess har Urquiola arbetat med ett antal internationella designföretag som har förvandlat hennes idéer till många vackra skapelser. The Lamp Master säljer både lampor och heminredning av Urquiola. Du kan hitta dem alla här.

Vaserna kan användas både som rena dekorationsobjekt, eventuellt med en dekorativ blomma eller bukett, och som en estetisk förvaringslösning för olika vardagsföremål. Vasernas design kännetecknas av mjuka kurvor och ett regelbundet spårmönster på ytan, vilket ger dem en matt karaktär och ett raffinerat utseende. Varje färgvariation är noggrant utvald för att skapa ett vackert blickfång som är lätt att integrera i heminredningen. Se hela Okra-serien här