Den eleganta lampan Cale från DybergLarsen finns nu tillgänglig som en bärbar

den 22 augusti 2024
Den eleganta lampan Cale från DybergLarsen finns nu tillgänglig som en bärbar
Den estetiska lampserien Cale har en plats i varje modernt hem. Serien kännetecknas av en ren design med ett neutralt, monokromt färgschema och en distinkt asymmetri som präglar skärmdesignen. Nu har en ny bordslampa lagts till i kollektionen, den här gången i en trådlös design som erbjuder oanade möjligheter. Precis som de andra lamporna i Cale-kollektionen har Cale Rechargeable Table Lamp en enkel design med en svart, enfärgad yta och en konformad lampskärm med en asymmetrisk profil som matchar stommens lutande position. Till skillnad från de andra Cale-lamporna är den här modellen dock utrustad med ett batteri som ger ström till lampans inbyggda LED-modul och som kan laddas via en USB-kabel (ingår i leveransen). Detta gör att du kan transportera lampan och njuta av dess praktiska belysning och vackra design i flera rum samtidigt.

Den inbyggda LED-ljuskällan har en effektiv energiomvandling och kan därför ge ljus i många timmar mellan laddningarna. Ljuskällan är permanent placerad i lampskärmen och avskärmas av en vit diffusor som sprider ljuset och ger ett enhetligt utseende. Ljuset strålar ut genom den breda öppningen i botten av skärmen och ger en praktisk belysning av bordsskivan nedanför. Precis som resten av lampserien kan skärmen på den bärbara bordslampan roteras för att justera ljusets riktning.

Tack vare den inbyggda dimmerfunktionen kan ljusstyrkan justeras i tre steg. Det gör att du kan anpassa lampan efter dina specifika behov och få rätt belysning för både arbete och avkoppling.

Eftersom alla Cale-lampor har samma moderna visuella design kan du enkelt mixa och matcha bordslampan med de andra lamporna i serien. Du hittar dem alla här.