FLOS STORIES: Copycat bordslampa från Flos och Michael Anastassiades

den 26 augusti 2024
FLOS STORIES: Copycat bordslampa från Flos och Michael Anastassiades
Flos har återigen lyckats förena konst och funktionalitet med sitt senaste mästerverk, bordslampan Copycat, designad av den välkände designern Michael Anastassiades. Denna unika lampa består av två sfärer som helt enkelt rör vid varandra, vilket skapar en delikat och poetisk balans. Den eleganta konstruktionen är inte bara en fröjd för ögat utan också ett tekniskt underverk.

Anastassiades själv beskriver lampan som:

"Två sfärer som bara rör vid varandra. En liten, i ett ädelt material, placerad under "skuggan" av den stora, i upplyst glas."

Det här konceptet är inte bara ett estetiskt beslut, utan en noggrant genomtänkt designlösning, där den mindre sfären i 24K guldfinish döljer en LED-källa. Denna LED-källa avger en ljusstråle in i glaskulan, vilket resulterar i en jämn och mjuk belysning som sprider sig harmoniskt i hela rummet.

Bordslampan Copycat utstrålar lyx och sofistikering med sin 24K guldfinish, vilket ger en touch av exklusivitet till alla hem. Det gyllene materialet ger inte bara lampan ett distinkt utseende, utan bidrar också till dess övergripande estetiska harmoni.

Med Copycat har Flos återigen bekräftat sin position som en föregångare inom innovativ och modern belysning. Lampans enkla men sofistikerade design gör den till ett perfekt val för dem som vill tillföra en touch av elegans och modern konst till sin inredning.

Bordslampan Copycat är inte bara en ljuskälla, utan ett konstverk som symboliserar balans och skönhet. Med Michael Anastassiades geniala design och Flos engagemang för kvalitet och innovation är den här lampan ett måste för designentusiaster och estetiker över hela världen.

Finn bordslampan Copycat från Flos här

Originaltext av FLOS i FLOS STORIES