Louis Poulsen Limited Edition - PH 2/1 Bordslampa Dusty Terracotta

den 9 september 2024
Louis Poulsen Limited Edition - PH 2/1 Bordslampa Dusty Terracotta
Louis Poulsen presenterar stolt sin senaste Limited Edition: PH 2/1 bordslampa i Dusty Terracotta. Denna tidlösa lampa är inte bara en hyllning till Poul Henningsens unika ljusdesign, utan också ett konstverk i sig, och från den 1 oktober till den 31 december 2024 har du en unik möjlighet att få in denna bit av dansk designhistoria i ditt hem.

Den här exklusiva bordslampan är skapad med omsorgsfullt hantverk och estetisk finess. Henningsens geni för att forma ljus kommer till liv i de munblåsta glasskärmarna i fyra lager som vackert fångar och reflekterar ljuset på ett sätt som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Glasskärmarnas Dusty Terracotta-färg framhäver lampans organiska form och ger den ett modernt men ändå tidlöst utseende.

Varje glasbit är individuellt tillverkad med hjälp av traditionella glasblåsningstekniker. Det innebär att ingen lampa är den andra lik - varje skärm är unik med små variationer i färg, vikt och textur. Dessa små skillnader, inklusive förekomsten av små luftbubblor, är ett bevis på det noggranna hantverk som ligger bakom varje lampa.

Lampans ram är tillverkad av mässing, som genom en noggrant kontrollerad åldringsprocess har fått en mörk, raffinerad yta. För att bevara denna unika finish lackas ramen, vilket säkerställer att lampans estetik förblir oförändrad över tid.

Som en sista utsökt detalj är denna Limited Edition också graverad med Poul Henningsens signatur, vilket gör varje lampa till en personlig hyllning till en av Danmarks mest inflytelserika formgivare. Denna Limited Edition är endast tillgänglig under en begränsad tid, vilket ger dig en sällsynt möjlighet att äga en bit av ett tidlöst designarv. Så pryd ditt hem med en exklusiv dansk designikon i utsökt hantverk som aldrig blir omodern!

Se den nya exklusiva Limited Edition PH 2/1-bordslampan Dusty Terracotta från Louis Poulsen här