THE BALL GLASS PENDEL FRÅN FRANDSEN - DANSK DESIGN I GLAS & FEM FANTASTISKA FÄRGER

den 2 september 2024
THE BALL GLASS PENDEL FRÅN FRANDSEN - DANSK DESIGN I GLAS & FEM FANTASTISKA FÄRGER
Letar du efter en lampa som kombinerar tidlös design med modern elegans? Då är den nya Ball Glass-pendellampan från det danska varumärket Frandsen något för dig. Den här ikoniska lampan, som designades av Benny Frandsen 1968, finns nu i utsökt glas och finns i fem unika färger och två olika storlekar med opalvita skärmar.

Ball-lampan är en riktig klassiker inom dansk design och har behållit sin popularitet genom åren genom att ständigt anpassa sig till aktuella trender. Med sin lekfulla form och rena linjer är Ball-serien både mångsidig och elegant, vilket gör den perfekt för både privata hem och större projekt.

Den nya Ball Glass-pendeln är inget undantag. Den ger en frisk fläkt till den redan älskade Ball-kollektionen och erbjuder en modern twist med sina glasvarianter. De fem färgerna - allt från klassiska nyanser till djärvare val - gör att du kan hitta den perfekta lampan som matchar din inredning.

Frandsen har alltid varit synonymt med dansk kvalitet, och Ball Glass-pendeln är inget undantag. Varje lampa är noggrant tillverkad för att säkerställa att du får en produkt som inte bara är vacker, utan också hållbar. Benny Frandsens designfilosofi lyser igenom i varje detalj, vilket gör Ball-lampan till ett tidlöst val som kommer att pryda ditt hem i många år framöver.

Oavsett om din nya taklampa kommer att hänga ovanför köksbordet eller göra ett statement i vardagsrummet, kommer Ball Glass taklampa att tillföra en touch av elegans och tidlös dansk design till ditt hem.

Missa inte chansen att äga en bit av dansk designhistoria.

Se nya Ball Glass och hela den ikoniska Ball-serien från Frandsen här