KLASSISK DANSK DESIGN FRÅN VERPAN - MOON FINNS NU I OPAL

den 16 september 2024
KLASSISK DANSK DESIGN FRÅN VERPAN - MOON FINNS NU I OPAL
Verner Panton, en av Danmarks mest ikoniska designers, har skapat många tidlösa verk, men få är lika älskade som hans Moon-pendellampa. Moon designades 1960 och representerar en av Pantons tidigaste och mest distinkta belysningsdesigner. Den här klassiska pendellampan kännetecknas av sin solfjäderliknande struktur med tio ringformade lameller som är perfekt placerade för att ge ett mjukt, omslutande och bländfritt ljus. Lamellerna reflekterar och filtrerar ljuset, vilket gör att pendeln ändrar utseende beroende på vilken vinkel du tittar på den från.

Nu är Verpan stolt över att kunna återlansera Moon-pendeln i en ny opal version. Den nya versionen i transparent vit akryl ger lampan ett varmt, mjukt och poetiskt sken. Detta ger en ny dimension till en redan älskad design och ger den en modern uppdatering som passar perfekt in i dagens inredningstrender. Den opala finishen skapar en mysig atmosfär och gör Moon-pendeln till ett perfekt val för dem som vill tillföra en touch av klassisk dansk design till sitt hem.

Verner Panton var känd för sin innovativa inställning till design och sin förmåga att skapa funktionella konstverk. Moon-pendeln är inget undantag. Dess unika design och förmåga att skapa stämningsfull belysning gör den till ett måste för designentusiaster och dem som uppskattar kvalitetsbelysning. Med nylanseringen av Moon i opal har Verpan än en gång bevisat varför de är ledande inom dansk design.

Om du letar efter en taklampa som kombinerar estetik och funktionalitet är Verpan Moon i opal det perfekta valet. Den här lampan kommer inte bara att lysa upp ditt hem, utan också tillföra en tidlös elegans som kommer att imponera på alla gäster.

Se den nya Moon-lampan från Verpan här