FYRA NYA FÄRGER FÖR CARAVAGGIO-PENDELN FRÅN FRITZ HANSEN

den 19 september 2024
FYRA NYA FÄRGER FÖR CARAVAGGIO-PENDELN FRÅN FRITZ HANSEN
Letar du efter en taklampa som kombinerar dansk kvalitet och tidlös design? Då har vi goda nyheter för dig. Fritz Hansen har precis lanserat fyra nya färger för den ikoniska pendellampan Caravaggio™, designad av den kända danska formgivaren Cecilie Manz. De nya färgerna - Matt Warm Grey, Matt Dusty Green, Matt Patina Green och Matt Rusty Red - ger en fräsch och modern look till den redan populära lampan.

Caravaggio™-lamporna har uppnått status som en sann designikon. Cecilie Manz har lyckats uppdatera en tidlös silhuett med en modern twist, vilket gör lamporna lämpliga för både arbets- och matplatsen. Den böjda skärmen på P2-modellen släpper försiktigt ut ljuset och skapar en bekväm och funktionell belysning i alla rum.

De nya färgerna gör att du kan anpassa din inredning ännu mer exakt. Matte Warm Grey ger en subtil elegans, medan Matte Dusty Green ger en lugn och naturlig känsla i rummet. Matte Patina Green ger en touch av vintagecharm och Matte Rusty Red ger en varm och rustik atmosfär. Oavsett vilken färg du väljer kan du vara säker på att du får en pendellampa av hög kvalitet som är utformad för att hålla i många år.

Fritz Hansen är känt för sin kompromisslösa inställning till kvalitet och design, och Caravaggio™-pendellamporna är inget undantag. Med de nya färgerna kan du nu få en lampa som inte bara uppfyller dina belysningsbehov, utan också fungerar som ett snyggt designelement i ditt hem.

Är du redo att uppgradera din belysning med en av de nya Caravaggio™-pendellamporna från Fritz Hansen?

Se de nya spännande färgerna och resten av Caravaggio-sortimentet här!