UPPTÄCK TIDLÖS DANSK DESIGN MED GEJSTS NYA LIRIS-KOLLEKTION

den 20 september 2024
UPPTÄCK TIDLÖS DANSK DESIGN MED GEJSTS NYA LIRIS-KOLLEKTION
Letar du efter belysning som kombinerar funktionalitet med estetisk excellens? Då är GEJST:s nya Liris-kollektion något för dig. Inspirerade av den nordiska livsstilen har danska GEJST lanserat en serie som utstrålar tidlös elegans och dansk design. Bakom kollektionen står de begåvade formgivarna Thalea Schmalenberg och Kasper Fris Egelund, som har skapat en serie lampor som kommer att förgylla alla rum.

Liris-kollektionen är resultatet av en noggrann designprocess där grundlig forskning och traditionellt hantverk går hand i hand. Varje lampa är skapad med precision och omsorg, vilket tydligt återspeglar GEJST Designs DNA. Kollektionen innehåller allt från bordslampor och pendellampor till vägglampor och golvlampor, alla designade för att skapa en harmonisk och stilfull atmosfär i ditt hem.

Med Liris har GEJST lyckats positionera sig på en hög nivå inom dekorativa belysningslösningar. Varje lampa i kollektionen är inte bara en ljuskälla, utan också ett konstverk i sig. De rena linjerna och den minimalistiska designen gör att lamporna passar perfekt in i den moderna nordiska inredningen, där funktionalitet och estetik går hand i hand.

Oavsett om du letar efter en elegant bordslampa till skrivbordet, en snygg taklampa till matbordet, en diskret vägglampa till hallen eller en imponerande golvlampa till vardagsrummet, så har Liris-kollektionen något för alla. Med den här kollektionen har GEJST skapat belysning som inte bara uppfyller dina praktiska behov, utan också ger ditt hem en touch av lyx och elegans.

Missa inte chansen att uppleva den här fantastiska kollektionen. Klicka på länken nedan för att se hela utbudet av Liris-lampor och hitta den perfekta belysningslösningen för ditt hem.

Läs mer om den nya Liris-serien från GEJST här!