Normann Copenhagen introducerar tre nya, unika färger till Porta-serien

den 17 oktober 2024
Normann Copenhagen introducerar tre nya, unika färger till Porta-serien
Normann Copenhagen fortsätter att förnya sig inom modern belysning och utökar nu sin populära Porta-serie med tre nya färger, inklusive rött, brunt och grönt. Dessa eleganta färger tillför en frisk fläkt till den redan eleganta och funktionella kollektionen av portabla lampor som är designade för att passa in i alla hem.

Porta-lampan från Normann Copenhagen är känd för sin enkla men sofistikerade konstruktion. Den består av en skärm som vilar på en robust, cylindrisk bas av ABS-plast och en diffusor i vit akryl som ger en behaglig och jämn belysning. Lampan är försedd med en silikonkrage som gör att den står stadigt på alla ytor, vilket gör den särskilt flexibel och mångsidig.

Med de tre nya färgerna ger Normann Copenhagen dig möjlighet att sätta en personlig prägel på din inredning. Den nya röda lampskärmen kan fungera som en färgstark accent i ett minimalistiskt utrymme och ge en känsla av värme och energi. Den bruna färgen passar perfekt in i en mer naturlig och jordnära miljö och tillför djup och lugn. Den gröna versionen är en frisk fläkt som passar utmärkt i både moderna och klassiska interiörer och skapar en lugnande atmosfär var du än väljer att placera den.

Porta-lampan är inte bara en vacker designdetalj; dess bärbara funktionalitet gör att den enkelt kan flyttas runt och användas i olika rum efter behov. Du kan t.ex. använda den som sänglampa, ta med den ut i trädgården under sommarkvällarna eller placera den på hyllan i vardagsrummet för att skapa en mysig atmosfär. Den sladdlösa designen gör den lätt att flytta från rum till rum, och med upp till 20 timmars batteritid kan du vara säker på att den lyser i timmar var du än använder den.

Med Normanns nya färgskala kan du nu skräddarsy Porta-lampan så att den passar perfekt till din stil och ditt hem. Oavsett om du gillar de varma nyanserna av rött och brunt eller föredrar den svalare, uppfriskande gröna färgen, kommer Porta-lampan från Normann Copenhagen att tillföra både funktionalitet och estetik till din inredning.

Se de nya och befintliga Porta portabla bordslamporna från Normann Copenhagen här